Extra Kosten en Opties

* Eindschoonmaak                          €   60,00          Verplicht
* Borg                                               € 100,00           Verplicht
* Laken en handdoeken pakket    €   13,00            Per persoon/per wissel, optioneel
* Toeslag kinderbedje                    €    7,50             Per boeking, optioneel
* Toeslag kinderstoel                        Gratis              Per boeking, optioneel

Camping berekend:
*Toeristenbelasting:                        €   1,00              p.p.p.d ( vanaf 14 jaar) Verplicht (te betalen bij aankomst)
* Hond                                             €  20,00              per boeking per hond   Verplicht (te betalen bij aankomst)
* Borg                                              €100,00             Te betalen bij aankomstAANVULLING PRIJSLIJST

* De prijzen zijn gebaseerd op max. 5 personen.  

* Het is mogelijk om een kinderbedje en/of kinderstoel te reserveren. De kosten voor een kinderbedje bedragen  7,50 € en voor een kinderstoel is het gratis. Deze staan dan bij aankomst klaar in uw chalet.

* Aankomst en vertrek is  op alle dagen mogelijk. Ook in het hoogseizoen. 

* Bij vertrek wordt het huisje voor u schoongemaakt, u heeft tenslotte vakantie! De kosten hiervoor zijn     60,00 €. Wel dient u de keuken netjes achter te laten.

* U betaald 100 € borg aan ons. Deze staat op uw huur nota. U krijgt deze retour indien wij geen klachten hebben gehad van de huurder na u omtrent schade. Ook betaald u bij aankomst 100 € borg (Contant) aan de camping voor de sleutels van het chalet en de ''key'' van de slagboom. Bij vertrek krijgt u deze, minus de toeristenbelasting, terug bij inlevering van de sleutels.

* Het is mogelijk een laken pakket ( 13,00 € p.p.) bij ons te huren. Let wel: u krijgt een onderlanken, dekbed hoes,sloop en handdoeken. Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

* U huurt de accommodatie op de aankomst dag vanaf 15.00 uur(eerder is niet mogelijk) Komt U voor 15 uur aan bij de camping, dan kunt u een volgnummer trekken bij de receptie.(alleen op zaterdag). Op de vertrekdag dient u deze voor 10.00 uur weer te verlaten.

* Op de bedden ligt een dekbed, molton en kussens. Op het twee persons bed ligt een tweepersoons dekbed en het matras is ook een twee persoon's matras. Op de overige bedden ligt een eenpersoon's dekbed.Reservering / betaling:

* Om te reserveren vult u het reservering's formulier in en verstuurt het. Na ontvangst van uw reservering, ontvangt u van ons een bevestiging, die tevens uw factuur is. 

* De aanbetaling bedraagt 25% van de huurprijs met een minimum van 100,00 euro.

* Het restant van de huursom verwachten wij 2 maanden voor vertrek op onze bankrekening, (tenzij anders is overeen gekomen).
Zodra de volledige betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij u de voucher, aanbevolen reisroutes en handige informatie.

* U schrijft zich in bij de receptie van de camping . Op vertoon van de voucher ontvangt u bij aankomst de sleutel van uw accommodatie, hier betaalt u 100,00 euro borg voor. Bij vertrek krijgt u de borg terug minus de toeristenbelasting.

* Annulering: Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt dit bij uw reservering opgeven.


*WIJ VERHUREN OP BASIS VAN WEDERZIJDS VERTROUWEN.
© 2018 http://www.italievakantiechalet.nl. All Rights Reserved.