Over ons

Welkom bij ons chalet, Monaco 92.

Wij zijn Ronald en Diana, en wij zijn de eigenaren van dit gezellige chalet.  

Enkele jaren geleden zijn wij verliefd geworden op Porlezza en de omgeving. De prachtige bergen, meren en de gezellige dorpjes, kortom geweldig.  

We ontdekken iedere keer nog zoveel moois in de omgeving. Wij gaan er van uit dat jullie net zo van ons fijne chalet zullen genieten als dat we zelf altijd doen, we hebben daar ons uiterste best voor gedaan. 

Porlezza

Porlezza is een klein dorp aan het Luganomeer, in de provincie Como, in de Italiaanse streek Lombardije. Het ligt op ongeveer 60 km van Milaan, en 25 km ten noorden van Como.  

Het is letterlijk de berg over naar Menaggio aan het Comomeer.  

Porlezza ligt aan de prachtige route naar Lugano, Zwitserland (20km)  

Het meer

Het Luganomeer en het Comomeer staan bekend om hun adembenemende uitzichten,            (o.a. het “balkon van Italië) gezellige dorpjes en mooie routes langs de meren.  

Er is altijd iets bijzonders in de omgeving te vinden, waardoor Porlezza ook een van uw favoriete bestemmingen zal worden.

Het Chalet

Monaco 92 Chalet is een gezellig houten chalet, omgeven door de natuur, op 3 minuten lopen van het Luganomeer, met zijn adembenemende uitzicht.  

Het gezellige chalet beschikt over een eigen parkeerplaats naast het chalet, ligt dichtbij de receptie van de camping, het zwembad, het restaurant met de heerlijkste pizza’s, de tennisbaan en de speeltuin voor de kinderen.  

 

Monaco 92 is een chalet met 2 slaapkamers, met 5 slaapplaatsen. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het is de ideale plek voor uw vakantie met de kinderen, romantisch samenzijn of voor een kleine groep vrienden.  

Het chalet heeft een open indeling, een volledig uitgeruste keuken, met gasfornuis, koelkast, elektrische oven en magnetron, een airconditioning, kortom alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie.